Logo-design-pathways-white

Noi

Creăm un brand pentru fiecare afacere pentru a se putea promova cu ușurință și bucurie oriunde în lume.

Design Pathways este despre oameni și cafea. Pentru că la început, a fost cafeaua și apoi ideile.

Iubim onestitatea și amablitatea. Credem în relațiile pe termen lung și în respectul reciproc.

Anii au trecut și simt cum fiecare zi a contribuit la dezvoltarea mea. Am trecut prin multe etape în procesul meu de creație, abordarea creativă și abordarea clienților. Cred în oameni și în proiectele lor, lucru care m-a determinat să învăț încontinuu, oricât și oriunde, astfel încât să le pot oferi o experiență care să le aducă valoare lor și afacerii lor.

La baza creaților mele este intuiția care împreună cu expertiza anilor de lucru, mă ajută să creez o imagine potrivită pentru fiecare afacere.

Lucrez din toată inima mea și empatizez cu clientul, ceea ce crează o nouă cale cu ușurință și bucurie pentru afacerea ta.

Discuțiile de colaborare încep cu ascultarea poveștii și a dorințelor, astfel încât brandul să se alinieze atât cu ceea ce este esența afacerii, cât și cu ceea ce are nevoie publicul țintă.

Sunt Marian, omul ce cu bucurie, seriozitate și profesionalism îți pune lucrurile în ordine și administrează mesajele pe care le transmiți prin Facebook sau email, astfel încât să fie în acord cu afacerea ta.

Cei 15 ani de vânzări și management, și-au pus o mare amprentă asupra mea. Trecerea către copywriter nu a fost una ușoară, dar a fost o alegere pe care nu o regret. Drumul poate fi așa cum ți-l organizezi și manageriezi :).

Îmi plac lucrurile bine făcute și cu simț de răspundere, ceea ce se poate vedea în ceea ce ajunge la piața țintă. Spune-mi povestea ta și eu o voi transmite mai departe.

Dacă îți dorești mai mult timp în care să te ocupi de afacerea ta și să te eliberezi de un task de pe lista ta, sunt omul potrivit.

Îți voi administra postările și newsletterele cu noutățile din afacerea ta, scrie-mi acum să începem o nouă colaborare.

Mai mult decât branding!

Lucrează și tu cu noi!

© Design Pathways 2024

Design Pathways SRL 

CIF 36958455

J22/142/2017

Str. Smârdan 76, Iași

Fiecare afacere are nevoie de un brand făcut din inimă! 🫶🏻